Masalah Blackhead dan Whitehead ni memang biasa jadi kat kulit muka kita:disappointed:.. Nak hilang, nak bersihkan kulit dari masalah ni harus pakai Herv Natural Soothie hydra Cleanser.. jangan skip okay?:grinning: Kita ade 2 jenis Soothe Hyra Cleanser tau, estrak strawberi dan juga mixberi tau.. wangii~:heart_eyes: Pam kat tangan dengan kuantiti sebesar duit syiling 50 sen, Lepas tu lumur kat muka kemudian bilas sampai bersih.. Nak buat jadi masker pun boleh, lumur kat muka biarkan selama 10 hingga 15 minit kemudian bilas sampai bersih.. itu lah tips pakai Herv Natural Soothe Hydra cleanser! Kulit pun segar, bebas Blackhead dan Whitehead tau!